Technishow 2014

TEQQ International op Technishow 2014 Utrecht

TEQQ International is vanzelfsprekend te vinden op de Technishow 2014 in de Jaarbeurs in Utrecht met haar vier flexibele modules. Deze zelf ontwikkelde gripper, klem, storage oplossing en hydraulische unit vormen samen de Integrated Product Handler systeem (IPH). 

Het IPH systeem is de ideale tool om tot hogere en flexibele productiviteit van freesmachines te komen. Bijzonder is dat dit kan met een lage investering, zonder verlies van tijd aan studie, zonder omsteltijden en zonder verder verlies van vloeroppervlak. In feite zorgt het IPH systeem dat uw freesmachine verandert in een onbemande machine die dag en nacht kan werken. 

TEQQ International werkt met oplossingen. Zo is er een grijper die onderdeel uitmaakt van het gereedschapsmagazijn waardoor hij zeer snel oproepbaar is met bestaande machineprogramma’s. Ook bij de storage installatie zijn er oplossingen die het freesbed vrijlaten voor alternatieve opdrachten. 

Op de Mazak private show  in Leuven 2013 mocht TEQQ zich verheugen in een grote belangstelling. Wij zien u graag op de Technishow in Utrecht. Daar kunnen we in informele sfeer nadere informatie geven over onze producten en kunnen wij met u kijken met welke opties voor uw machinepark u in korte tijd meer productie kunt genereren. 

Contact

 TEQQ International
 Genoenhuis 21
 5661 PC  Geldrop

 +3140 2631 123
 +3185 2733 324

 info@teqq.nl

Wie zijn we?

TEQQ

TEQQ International is specialist op het gebied van eenvoudig automatiseren van CNC bewerkingscentra.

Waarom TEQQ?

  • Korte terug verdien periode

  • Bediening vanuit machineterminal
  • Korte omsteltijden

  • Gebruikt geen extra vloeroppervlak

  • Scherpe prijs

Laatste Nieuws